Taas on suuri päätös takana. Nyt nämä samperin kilot lähtee. Tälläinen päätös on tehty siis miljoonia kertoja aiemminkin mutta tänään vaaka riipaisi niin lohduttoman lukeman että ei elämä sentään!!

Taustojani selvitellen että ylipainoa on siis vuosien saatossa siunaantunu ihan omaa tyhmyyttä. Ensimmäisen lapsen jäljiltä jäivät kaikki raskauskilot ja tuli vielä roppakaupalla lisääkin. Siihen pari mukulaa vielä päälle niin eipä ole paljon hoikkia päiviä siis nähty.

Lähdin vuodenvaihteessa 2009 Painonvartijoihin ja tiputinkin 16 kg. Sitten loppuivat ryhmät meidän seutukunnilta ja kilot alkoivat hiipiä takaisin kun ei kukaan ollutkaan kontrolloimassa. No nythän Painonvartijoita ei enää Suomessa olekaan, joten kai tässä itse pitää asiansa kuntoon laittaa :) Ihan ei vielä ole paino siinä Pv:n lukemissa mutta ei se enää kaukanakaan ole!!

Nyt kesän jälkeen mitkään kauheimmistakaan entisistä vaatteista eivät sovi päälle..tarttis tehdä jotain. Ikää 30, painoa 99.5 kg, pituutta 170cm ja polvet krenkkaa!! Olenpa minä hyvä esimerkki lapsilleni!!

Tervetuloa sivuilleni ja tsemppareita kaivataan!!