No niinkin ihana juhla joulu on niin kyllä taas tuon syömisen kanssa riitti. Olen eniten yllättynyt siitä miten paljon sain suklaata alas menemään. Kun en varsinaisesti ole sen suklaan ystävä..

No mutta uusi vuosi lähestyy ja kevyempi elämä sen myötä jatkukoon. Puntarille kiipeän vasta ensi viikolla mutta yritetään skarpata jo siltikin tässä jo ennen sitä. Jos vaikka sais tuollaisen normaali ruokarytmin takaisin niin sekin olis jo puoli voittoo!! Ja LENKILLE tahtoo! Jospa nuo pakkaset antais vähän armoo niin vois sentään kuvitella ulos astuvansa.

Paljon on tapahtunut viimeisen kirjautumisen jälkeen.. Sain irtisanomislapun kouraan tuossa viikko ennen joulua. Ne perinteiset tuotannnolliset ja taloudelliset syyt..No huhtikuuhun asti on kuitenkin töitä enkä ole ollenkaan maassa asiasta. Saattoihan se olla paras joululahja mitä tulen koskaan saamaan. Olen tässä suunnitellut opiskelujuttuja ja mieli tarmoa täynnä. Uskon kyllä vakaasti että työt eivät minulta lopu mutta melkein 10 vuotta samassa talossa niin eiköhän se ole melkein jo nähty

Ja mikä parasta, ilmoittauduin ihan hetken mielijohteesta kansalaisopiston jumppaan joka meidän kylälle tuli uutena! Liikuntaa minä kaipaan varmaan eniten!

Kyllä tämä vuosi on tuonut paljon tullessaan ja toivotaan että ensi vuonnakin riittää paukkuja moneen lähtöön!

Mutta kevyempää viikkoa kaikille ja oikein mallikasta uutta vuotta! Nähdään ensi vuoden puolella!