Kiitos ja kumarrus kaikille ihanaisille naisille!

 

Pistevihkon kaivoin tänään laatikosta ja syötykin sen mukaisesti. Olokin on heti paljon parempi kun ei tarvitse henkisesti hävetä omaa mässytystään.

Tuo ruoka on ollut paha ongelma viime viikkoina. Ja tänään älysin mikä vaivaa. Olemme syöneet taas samoja ruokia monta viikkoa ja en ole syönyt kasviksiakaan vaikka niistä kovasti tykkään. Eli kun ruoka on samaa arkista niin mielikään ei jaksa pysyä virkeänä.

Löysin Painonvartijoiden kotiruokakirjasta ohjeen jota sovelsin kanalle. Tuli todella hyvää. Ja muillekin kelpasi. Meillä nämä muut perheenjäsenet ovat "kasvisallergisia" ja sen takia kasvisten käyttö on haastavaa. Jätin ne tällä kertaa niin isoiksi että pystyivät ronklimaan pois ne lautaseltaan ja hyvin maistui Jalka suussa

Kävinpä sitten tuon esikoisen kanssa hiihtämässäkin. Tuossa lähellä kulkee 3km:n lenkki jonka ekaluokkalainen jaksaa ihan mainiosti hiihtää. Ostin viime talvena uudet sukset ja monot mutta kevät tuli niin äkkiä etten ehtinyt niitä testaamaan. Isäni voiteli ne minulle viikonloppuna ja hyvin luisti, vähän liiankin hyvin..nimittäin pitovoide puuttui kokonaan Nauru No mutta syke nousi sopivasti ja olkavarret saivat työskennellä ihan kiitettävästi.

Tästä on hyvä jatkaa. Aamulla en puntarille uskaltanu kiivetä..kapuan sitten ensi viikolla! LÄhdemme reissuun isolla porukalla viikonlopuksi ja sainkin reissun naiset houkuteltua lenkkeily/hiihto/kuntosali -meiningille. Varmasti tulee syötyä liikoja mutta tuleepahan liikuttuakin.

Ihanaista talviviikkoa teille kaikille lukijoille! Otan kommenteistanne onkeeni Pusu Ja halaan teitä muistamisesta Hymy