Tänä aamuna vaaka oli paras ystäväni.. -1,2 kg viime viikkoon!!  Sanomattakin selvaa että olen aikas pirskatin tyytyväinen!!

No mutta tuollaisia tuloksia pitää vielä melkoisen monta saadakin. Lääkäri soitti tuosta polvesta maanantaina. Ei siellä mitään vikaa varsinaisesti ole..kulumaa vanhan vamman jäljiltä ja varmasti osa niistä on myös runsaan ylipainon aiheuttamaa. Sanoinkin lääkärille että enhän minäkään tyhmä ole ettö totta kai minä tiedostan mitä nuo kilot vuosien saatossa ovat saaneet aikaiseksi. Hoitoehdotuksena oli täsmäpistokset kukonhelttauutetta..EI KIITOS!! Olen NIIIIIINNN piikkikammoinen ihminen että näin jo sieluni silmin kun polveeni survotaan 15 senttistä piikkiä...äääääkkkkkk...*ja juoksee karkuun* Totesin siis lääkärille että pudotan painoani ja yritän sillä helpottaa polven oloa. Hän kysyi fiksusti että tarvitsenko apua mutta uhkasin selvitä omillani ainakin jos tätä vauhtia mennään. Hän onnitteli saavutuksestani ja toivotteli parempaa oloa.

On tämä vaan kumma että kroppa on 30, mieli 20 mutta polvet 60vee.. oiskohan kannattanu tehdä asialle jotain jo 8 vuotta sitten??

Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa...

Mutta iloisilla mielin mennään kuitenkin uuteen viikkoon. Meillä on pitkästä aikaa aikuisten bileet lauantaina. Tällä kertaa Halloween-tyyliin!! Niitä innolla odottaen vaikka se tietää aina ylimääräistä syömistä ja juomista