..tauti hiipii ja vie voimat. Kurkku muistuttaa kaktuksen nielemistä ja voimat on ihan nollassa. Pienimmäisin oli meillä kipeänä ja pomppi yöt läpeensä. No nyt rupee olemaan parempana mutta tauti paholainen hiippaili sit mulle..

Perjantaina töissä ihmettelin kun pienimmätkin nostettavat painoivat aivan järkysti.. lauantaina hyvä että sängystä ylös pääsin. No vetämättömyyttäni juhlistin sitten riisipiirakkaprojektilla ja siskoni toi torttulevyjä kaupasta niin pitihän sitä joulutorttujen makuun päästä.. Mutta kun olin syöny muutaman piirakan ja tortun kahvin kanssa maha turpos kuin olisin ollu viimeisillään raskaana..ihan järkyttävä pöhötys ja kaupan päälle vatsakrampit! Et se siitä hyvän mielen herkuttelusta.. Onneks aamuun mennessä turvotukset oli poissa ja vaaka armahti minua ihan siedettävillä luvuilla.

Tänään ei ole oikein mikään maistunu mutta silti piti tuossa iltapalaksi lihapiirakka syödä ja kyytipojaksi maito ja joulutorttu No huomenna vaaka ei varmasti armahda!!

Mutta yritän selättää tän taudin. Kurkkukipukin menis mutta tämä voimattomuus on ärsyttävää. Normaaliolotilani muistuttaa enemmänkin sitä duracel-pupua niin tähän väsymykseen palaa hermot

Tsemppaillaan ruotuun heti huomenna voimien salliessa...