Eilinen työpäivä venyi 10 tuntiseks uurastukseksi joten olin aikas poikki kun puoli yhden aikaan könysin kotio nukkumaan. En olis uskonu saavani tälläistä tarmoa siitä tälle päivälle..

Aamu tuimaan selvisin halkotalkoisiin joissa riehuin melkein 3h ja sieltä sännättiin suoraan ystävien lapsen synttäreille..söin muuten tosi maltillisesti herkkuja Silti tuntui kun sieltä lähdettiin että on niin sokerihumala että ällötti. Vaikka olikin olo etten syö koko päivänä mitään niin järki tuli kehiin että edes yksi lämmin ruoka päivässä pitää syödä ettei mene turhaksi syöpöttelyksi.

Ja sit piti päästä lenkille..onneks en saanut kaveria mukaan niin piti sit juosta. Meni tällä kertaa 2,5 km putkeen ja toinen mokoma sit reippaasti kävellen kotio. Oli muuten hiki mutta olokin oli vallan mainio. Siihen venyttelyt ja vatsalihakset päälle niin eiköhän siinä edes yksi kakkupala sulanut.

Meidän lasten herkkua on syödä jäätelöä saunassa. On muuten oikeasti hyvää. Maistelin muutaman lusikallisen ja ei vaan tehnyt mieli enempää. Olen huomannut että tuo herkkujen syöntiin on tullut oikeasti joku raja..toki se välillä lipsuu mutta herkuttelu ei tuo enää sellaista hyvää oloa kuin ennen. Hyvä näin!

Luulen että jos elo ei tässä ihmeempiä huomenna tuo vastaan niin huomennakin on mahdollisuus lenkkeilyyn. Minun lenkkeilyt eivät aina ole itsestäänselvyys johtuen tuon toisen osapuolen enemmän ja vähemmän epäsäännöllisen työstä. Otan riemun aina irti kun siihen tilanne suodaan

Nyt peiton alle nauttimaan unta pollaan!