Kyllä on ollu yhtä sokeria ja rasvaa tämä viikonloppu.

Perjantaina töihin mennessä oli niin oksettava olo että kaikki ajatus ruuasta etoi. Täytin aamupäivän täytekakkuja ja niistä tuli niin yliannostus jo siinä vaiheessa. Töissä iski kuitenkin sellainen 6 tuntia kestävä nälkä että mikään ei tuntunut riittävän. Syön aina töissä jonkin lämpimän ruuan koska työaika ylittää ruoka-ajan joka tapauksessa. Ennemmin syön kunnon ruuan kuin pupellan leipää nälkääni. No nytkin oli mukana leivät ja kaurapuuroainekset ja nälkä oli heti kohta hirmuinen. En kuitenkaan sortunut suklaaseen vaan otin automaatista ruisleivän!

Nyt tässä on sitten kestity vieraita pari päivää ja nuo herkut tursuaa jo korvistakin pihalle. En edes ole herkkuja mättänyt hirmuisesti vaan olen ahminut broilerisalaattia hyvällä ruokahalulla. Kun en erityisemmin pidä edes salaatinkastikkeista niin tuo salaattiluomus ei ole edes mikään kaloripommi. AInoa herkku salaatissa on minun heikkouteni: halloumi-juusto!!

Huomenna tulee vielä muutamia vieraita niin saan loputkin herkut syötettyä muille Se heikko hetkihän saattaa hiipiä milloin vain ja silloin ei kaapissa pidä olla mitään ylimääräistä..

Mulla alkoi vielä menkatkin tähän rysäkkään joten turvotuskaan ei ole kokonaan pois suljettua.. Mutta yleisolo on kohtuullisen hyvä erilaisen viikonlopun jäljiltä. Lenkille piti päästä vaikka taivaalta tuli miiloin miinkäkin olomuotoista vettä. Teki hyvää sielulle ja ruumille!

Ostin töistä halvennuksesta farkut- soviitamatta. Maksoivat 5 e ja ajattelin että jos menee ihan metsään niin ei ole suuri summa kyseessä. Tuumakokoa 34/34. SOPIVAT!! Vyötärön nappi menee kiinni mutta pakko aukaista kun puristaa liikaa. Muuten ovat ihan perfetot!! Ei ole muuten minun kaapissa ollut passeleita 34 farkkuja ihan eilen!! Onhan ne toki strechiä mutta olen silti äärimmäisen tyytyväinen!!

Mulla on ollut aina voimakkaat ja massiiviset reidet joten housut ovat aina olleet isokokoisia. Nuorempana vyötärössä oli sitten 15 cm tyhjää kun ei pienemmät reisistä menneet. Pienimmät farkut minulla oli 31" ja niissä ei ollu strechiä Nykyään vyötärö on se tiukin paikka kun nuo "vatsalihakkaat" ovat vuosien saatossa jostain syystä turvonneet...

Mutta ihana palata arkeen ja uuteen viikkoon. Tästä projektista on tullu kuin huumetta!! Mutta tälläistä huumetta mainostaa mielellään 

Mainota maanataita kaikille ja tiukempaa tiistaita!