Tänään se alkoi..arki Ihanaa sanon minä! Syöttöporsaana olo rupesikin riittämään.

Eli täällä ollaan eletty kuin siat pellossa. Syöty kaikki mikä vähänkin ruualta haisee. On menny karkit, suklaat, popcornit, leivonnaiset, älyttömät määrät leipää ja vielä enemmän oivariinia särpimenä. Huhhuh..ihan oksettaakin ajatella tuota mässäilyn määrää.

Ihana oli etsiä pistevihko esiin tänä aamuna. Olo oli kuin ystävä olisi ollu hukassa. Eli ystäväni pistevihko ja minä taivallamme matkaamme vuoteen 2011 kevyempi vuosi toiveissa!

Tuossa kävin äkkinopeasti vilkaisemassa teidän muidenkin kuulumisia ja aikas monelle sivulle oli siunaantunut liuta lupauksia Itse olen miettinyt tavoitteita tälle vuodelle myös ja ne näkyvät tuolla painotaulukossa päivämäärinä. Varsinaisia lupauksia on vain karkkilakko joka kestää 1.1.-1.12. tätä vuotta. Makeiset eivät ole olleet minun heikkous koskaan mutta toki syön karkkia jos sitä on tarjolla. Eli lakkoni tavoite on aivan saavutettavissa mutta kuitenkin haastava.

Elämä tälle vuodelle tulee muutenkin muuttumaan irtisanomiseni johdosta. Tässä on ajatuksia tulevasta mutta ne ovat tosiaan vasta ajatuksia. Mutta elämä tuo ja vie, mitään ei voida tietää etukäteen joten otamme päivä kerrallaan näissäkin asioissa kuten irvistelevän toisen kaverini vaakankin kanssa

 

Oikein ihunaista viikon alkua ja kevennetyä vuotta meille kaikille!